Rabu, 14 November 2012

NARATAGAN GOYONG

Gunung gunung dibarubuh, 
Tatangkalan dituaran
Cai caah babanjiran,
Buana marudah motah.

Sakapeng mah bawaning ku pusing,
Sok neneda ka Anu Kawasa,
Gunung Gede jeung Pangrango, geuwat geura arurug
Dayeuh abdi basmi sing leungit,
Gegek rame ge cumah, teu aneh teu lucu
Da pinuh ku tukang cidra,
Salamina tukang jalir tina janji, sulaya tina subaya

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

PADARINGAN

RERENCANGAN

Simkuring

Foto saya
Sumedang, Jawa Barat, Indonesia
Sampurasun Salam pangwanoh kasadayana ... teupangkeun simkuring sibudak angon ti sumedang sanes agul ku payung butut sanes oces ku karung soek ngan ukur nyimpenan arsip kolot urang bahela teungarasa asa pangpinterna teu ngarasa asa pangnyundana... tpi ngaraos nyaah kana kasundaan nana bilih aya catur nu teu matut hapunteun da simkuring mah nuju di ajar Cag Pun Budak Angon Rampes