Jumat, 24 Agustus 2012

Malati Linggarna Ati

Hariring asih kumalendang ngebrak caang di pangwenangan
Haleang tresna pating haleang di baturan jentreng kadedeuh bujangga
Mandala asih ngancikan diri mendal tresna ngacikna rasa padungdengan urang duaan ....

Duh eius kembang hareupan malatina ati
nu marengan berang jeung peting
marengan di pangimpian
maturan di panglamunan

Tampomas linggana ati

15092011

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

PADARINGAN

RERENCANGAN

Simkuring

Foto saya
Sumedang, Jawa Barat, Indonesia
Sampurasun Salam pangwanoh kasadayana ... teupangkeun simkuring sibudak angon ti sumedang sanes agul ku payung butut sanes oces ku karung soek ngan ukur nyimpenan arsip kolot urang bahela teungarasa asa pangpinterna teu ngarasa asa pangnyundana... tpi ngaraos nyaah kana kasundaan nana bilih aya catur nu teu matut hapunteun da simkuring mah nuju di ajar Cag Pun Budak Angon Rampes