Selasa, 28 Agustus 2012

SAHADAT SUMEDANG

Asyhadu Sahadat Sumedang, Dangiang kala wangi Titi mangsa nu tiheula, lain tandang tara tanding, lana manjang laa haola, Geusan ulun kumawula, lahir tumeka ning batin, lahir kawula ning Gusti, batin kawula ning Maha Agung, agungna mahi ku diri, Hurip Gusti waras abdi, dibabar kalimusada, Laa Ilaaha illaah-Huu ~ Muhammadan Rosuulullaah-Hii...
Hirup-Hurip Pada Jati, Hyang Tunggaling awaking...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

PADARINGAN

RERENCANGAN

Simkuring

Foto saya
Sumedang, Jawa Barat, Indonesia
Sampurasun Salam pangwanoh kasadayana ... teupangkeun simkuring sibudak angon ti sumedang sanes agul ku payung butut sanes oces ku karung soek ngan ukur nyimpenan arsip kolot urang bahela teungarasa asa pangpinterna teu ngarasa asa pangnyundana... tpi ngaraos nyaah kana kasundaan nana bilih aya catur nu teu matut hapunteun da simkuring mah nuju di ajar Cag Pun Budak Angon Rampes