Kamis, 17 Februari 2011

Di Sumedang

Di dieu hejo karasa keneh
Di dieu Angin ngadalinding mawa hawa nyulusup kanu dada
Di dieu tampomas nu ngadeg rongkah
Di dieu cipeles nu ngebat panjang

Di dieu di Sumedang
Najan kota leutik
Najan di lingkung ku gunung nu jadi bentengna
Najan di kuriling ku sawah keneh

Da ieu lembur kuring ...
Lembur nu di pika cinta kukuring
Di mana mun wanci tunggang gunung
Di mana mun sariak layung nembongan

Barudak ulin balakecrakan di buruan
Kolotna ngarobrol di saweran
Di Sumedang tempat kuring di lahirkeun
Di Sumedang tempat kuring di jadikeun

Lembur nu jauh dina raga tapi di anjangan ku hate
Lembur nu jauh teu katingali kahalangan ku sagara tapi kaeujud dian impian
Lembur kuring Sumedang
Moal ilang dina lamunan

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

PADARINGAN

RERENCANGAN

Simkuring

Foto saya
Sumedang, Jawa Barat, Indonesia
Sampurasun Salam pangwanoh kasadayana ... teupangkeun simkuring sibudak angon ti sumedang sanes agul ku payung butut sanes oces ku karung soek ngan ukur nyimpenan arsip kolot urang bahela teungarasa asa pangpinterna teu ngarasa asa pangnyundana... tpi ngaraos nyaah kana kasundaan nana bilih aya catur nu teu matut hapunteun da simkuring mah nuju di ajar Cag Pun Budak Angon Rampes