Jumat, 18 Februari 2011

Seuri Kuring

Ukur seuri ieu nu kukuring di pi boga
Ukur serengeh ieu nu kukuring di pi boga
Eweh nu lian ... da ukur ieu nu kukuring di pi kaboga ,,,,

Nutup sedih nyimutan kapeurih
Nutup bungah nyimutan bagea
Nya ukur ku seuri ......

Tapi da syukur kuring bisa seuri
Tapi da alhamdulilah seuri ieu ngandung ibadah

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

PADARINGAN

RERENCANGAN

Simkuring

Foto saya
Sumedang, Jawa Barat, Indonesia
Sampurasun Salam pangwanoh kasadayana ... teupangkeun simkuring sibudak angon ti sumedang sanes agul ku payung butut sanes oces ku karung soek ngan ukur nyimpenan arsip kolot urang bahela teungarasa asa pangpinterna teu ngarasa asa pangnyundana... tpi ngaraos nyaah kana kasundaan nana bilih aya catur nu teu matut hapunteun da simkuring mah nuju di ajar Cag Pun Budak Angon Rampes