Jumat, 18 Februari 2011

Sore Tadi

Sore tadi tampomas teu nyrengeh seuri ...     katutup ku mendung mapag hujan masehan sumedang     sariak layung ge teu nembongan wanci tunggang gunung tadi     ukur kuring jeung hujan     ayeuna ati nu nyorangan neangan patempatan tresna nu ngadatangan  asa cik keneh manehna ngahaleang asih ngadalingding tresna din ceuli  asa kamari manehna maturan metikan kacapi tresna ngigelan dalingding asih  tempat pakumah kuring .....tempat nebrah keun ka susah nu ngarandapan     ayeuna duka kamana tresna nu maturan kuring  ayeuna duka kaman asih nu nyimutan kuring  ayeuna duka kaman cinta nu mayungan kuring  sesana kasedih... kanyeri .... jeung raheut nu ngabolekak di jero dada...     tapi mun hirup dikalangkangan kamari iraha kuring bisa hudang  mun hirup ka payungan kamari iraha kuring bisa beunta  kuring kudu hudang sanajan codeka dina dada can cageur bener  sanajan rahet na ati can garing ....kuring bakal mapag panon poe nu nyaangan     hudang jalu - hudang.... sakilas aya sora eta .... dina sajeroning panglamun kuring  nungtun tina poek ... ngagandengan dina simpe ... ngahantena dina simpe peuting ayeuna  isukan kuring bakal ngudag tresna ... isukan kuring bakal nungtun asih  duka jeungsaha ... sok sanjan can aya tapi pangimpian nu nguat keun kuring     iraha wanci nu di dagao dimana tresna abus deui na kahirupan kuring  iraha aya datang tresna nu teu ukur ningali kalewihan kuirng tapi narima kakurang kuring ngadatangan  iraha mangsa eta datang iraha.. ukur bisa ngadunga jeung ngadunga kanu kawasa  kuring ukur bisa nga gambarkeun anjeun na nu bakal ngajadikeun

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

PADARINGAN

RERENCANGAN

Simkuring

Foto saya
Sumedang, Jawa Barat, Indonesia
Sampurasun Salam pangwanoh kasadayana ... teupangkeun simkuring sibudak angon ti sumedang sanes agul ku payung butut sanes oces ku karung soek ngan ukur nyimpenan arsip kolot urang bahela teungarasa asa pangpinterna teu ngarasa asa pangnyundana... tpi ngaraos nyaah kana kasundaan nana bilih aya catur nu teu matut hapunteun da simkuring mah nuju di ajar Cag Pun Budak Angon Rampes