Minggu, 27 Februari 2011

~Tunda Talatah Rancage Hatena~

1.Weruh Semu anu Saestu
2.Ngarti Wangi anu Sajati
3.Surti Lantip Pikirannana
4.Hade Hate Laku Lampahna
5.Datang Nyawa teu Miboga
6.Mere ciri Kalamangsa
7.Pupuh Teguh Bari Nyipuh
8.Motekar Janglar Loba kadaek
9.Puji Syukur,Punjung Puja Pangabakti
10.Hurip Waras Rasa Diri anu Surti
11.Welas asih(asah-asuh) ka Sasama Manusa anu Sagusti...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

PADARINGAN

RERENCANGAN

Simkuring

Foto saya
Sumedang, Jawa Barat, Indonesia
Sampurasun Salam pangwanoh kasadayana ... teupangkeun simkuring sibudak angon ti sumedang sanes agul ku payung butut sanes oces ku karung soek ngan ukur nyimpenan arsip kolot urang bahela teungarasa asa pangpinterna teu ngarasa asa pangnyundana... tpi ngaraos nyaah kana kasundaan nana bilih aya catur nu teu matut hapunteun da simkuring mah nuju di ajar Cag Pun Budak Angon Rampes