Jumat, 18 Februari 2011

Kamri , Ayeuna, Isukan, Pageto Nu Ngajadi

Kalamangsa nu geus kaliwat sena jadi barisan carita
Kamari barisan carita Jadi pustaka jeroning ati
Kamari rundaian carita Jadi buku nu bakala kabuka
Kamari tulisan carita Jadi guretan - guretan pangalaman

Ayeuna ukur pangaherupan nu bakal ku urang di lenyepan
Ayeuna ukur cita jeung impian nu datang maturan tibrana peuting urang
Ayeuna ukur catur tapi catur nu najeur dina ati
Ayeuna ukur dunga nu di pancatkeun di simpena peuting di man urang tumebrah kamantena

Tapi isukan urang gawean
Tapi isukan urang mimitian
Tapi isukan urang bukti keun
Tapi isukan Urang tanjeur keun ku wujud

Pageto Panghareupan jadi kanyataan
Pageto teu saukur cita jeung impian tapi wujudan
Pageto lain ukur teu bukuran
Pageto teu saukur dungan tapi ijabahna gusti hyang widi nu mah tunggal

Sumedang, Februari 2011

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

PADARINGAN

RERENCANGAN

Simkuring

Foto saya
Sumedang, Jawa Barat, Indonesia
Sampurasun Salam pangwanoh kasadayana ... teupangkeun simkuring sibudak angon ti sumedang sanes agul ku payung butut sanes oces ku karung soek ngan ukur nyimpenan arsip kolot urang bahela teungarasa asa pangpinterna teu ngarasa asa pangnyundana... tpi ngaraos nyaah kana kasundaan nana bilih aya catur nu teu matut hapunteun da simkuring mah nuju di ajar Cag Pun Budak Angon Rampes