Jumat, 18 Februari 2011

PANINEUNGAN PAANGGANG

Guratan - guratan tulisan nu di serat ku mangsi tresna
Make ampran Kertas asih
Nu di amplopan ku kanyaah
Di kirim ku dunga nu mustajab

Ayeuna kukuring di tendeun di na lengkob ati
Di simutan ku ka asih
Di iringan payung ka cinta

Moal dek di leungitkeun
Moal dek di ilangkeun
Da ieu mah keur kuring
Nu ku anjeun di tulis keur kuring saurangeun

Jadi seneu nu bakal nyaangan poek kuring
Jadi haneut nu maturan tiisna peuting
Jadi Angin nu nyejukeun panas na beurang
Jadi tanaga dimana kuring keur lemah

Raga urang nu paanggang mah
Da hate urang duaan paanjang - anjang dina pangimpian
Jungjunan tong salempang ....
Didieu kuring nangtung nungguan anjeun datang ti pangumbaraan

Sisi Gunung Tampomas, Februari, 2011

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

PADARINGAN

RERENCANGAN

Simkuring

Foto saya
Sumedang, Jawa Barat, Indonesia
Sampurasun Salam pangwanoh kasadayana ... teupangkeun simkuring sibudak angon ti sumedang sanes agul ku payung butut sanes oces ku karung soek ngan ukur nyimpenan arsip kolot urang bahela teungarasa asa pangpinterna teu ngarasa asa pangnyundana... tpi ngaraos nyaah kana kasundaan nana bilih aya catur nu teu matut hapunteun da simkuring mah nuju di ajar Cag Pun Budak Angon Rampes