Kamis, 17 Februari 2011

SIMPE PEUTING DINA LAMUNAN

ALAM URANG ENGKENA
Simpe peuting ayeuna ukur lamunan
Sora alam ayeuna ukur rekaman
Hejo lemok dangdaunan ukur dina pangimpian
Cur - Cor cai teu katingal ... Ukur Hideung

Manuk ge teu nembongkeun sorana deui
Angin ge teu sangenah angin kamari ieu
Sajeroning pikir
Sajeroning lamunan

Dimana alam hejo
Dimana alam endah
Diman .... Kamana...
Isuk jaga ning geto ukur carita

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

PADARINGAN

RERENCANGAN

Simkuring

Foto saya
Sumedang, Jawa Barat, Indonesia
Sampurasun Salam pangwanoh kasadayana ... teupangkeun simkuring sibudak angon ti sumedang sanes agul ku payung butut sanes oces ku karung soek ngan ukur nyimpenan arsip kolot urang bahela teungarasa asa pangpinterna teu ngarasa asa pangnyundana... tpi ngaraos nyaah kana kasundaan nana bilih aya catur nu teu matut hapunteun da simkuring mah nuju di ajar Cag Pun Budak Angon Rampes