Jumat, 18 Februari 2011

URANG NYANDING

Kalam - kalam cinta maturan kuring 
Dalinding hariring asih nyimutan kuring
Tepi engke sariak layung patanda tutup poe
Tepi engke panon poe nutup lembaran berang nu endah

Asa hoream nempo sore
Asa hoream nutup ieu poe
Poe endah dimana urang duaan ngabagi asih
Poe endah dimana urang duaan gegeut nembrahkeun tresna

Endah geus karasa ...
Mengkeut pageuh dua asih ....
Ngucap janji nu urang duaan
Urang tilaman ku dunga ka hyang widi

Tepi sariak layung nembongan
Tepi poe nutup di ganti ku peuting
Tepi dimana urang kuduna pisah ......
Tepi bale nyungcung jadi tujuan urang ngikrarkeun janji hareupen mantena

Nyanding asih
Nyanding tresna
Nyanding cinta
Dina jalana

SUMEDANG, Februari, 2011

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

PADARINGAN

RERENCANGAN

Simkuring

Foto saya
Sumedang, Jawa Barat, Indonesia
Sampurasun Salam pangwanoh kasadayana ... teupangkeun simkuring sibudak angon ti sumedang sanes agul ku payung butut sanes oces ku karung soek ngan ukur nyimpenan arsip kolot urang bahela teungarasa asa pangpinterna teu ngarasa asa pangnyundana... tpi ngaraos nyaah kana kasundaan nana bilih aya catur nu teu matut hapunteun da simkuring mah nuju di ajar Cag Pun Budak Angon Rampes