Sabtu, 26 Februari 2011

Peuting Ayeuna

lain Bohong rasa ieu rasa enya kuring
Rasa tresna kuring , rasa dedeuh kuring
Tapi sanajan ieu rasa ...endah mun di lakonan
Tapi sanjan cinta ieu endah mun di jalakeun


Moal genah mun aya nu sakit saencan na
Moal genah aya koraban endah diditu
Nu motah codeka ku cinta urang duaan
nu nyeri alatan cinta urang duaan


Kuring pernah ngarasa codeka
Kuring pernah ngarasa raheut alatan korban cinta
Tapi kuring embung batur ngarasa sarua
rasa nyeri
jeung nyeri

sina jadi batur panyimut sare

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

PADARINGAN

RERENCANGAN

Simkuring

Foto saya
Sumedang, Jawa Barat, Indonesia
Sampurasun Salam pangwanoh kasadayana ... teupangkeun simkuring sibudak angon ti sumedang sanes agul ku payung butut sanes oces ku karung soek ngan ukur nyimpenan arsip kolot urang bahela teungarasa asa pangpinterna teu ngarasa asa pangnyundana... tpi ngaraos nyaah kana kasundaan nana bilih aya catur nu teu matut hapunteun da simkuring mah nuju di ajar Cag Pun Budak Angon Rampes