Rabu, 23 Februari 2011

Ti Anjeun Nu keur Kuring

Itungan poe. . . . . .itungan jam … itungan menit. . .  . Itungan detik . . . . .


Gening teu karasa geus nincak sataun maneh na ninggalkeun kuring
Gening geus nek sataun ieu rasa nyeri geus nyicingan ati. . . . . .
Teu ilang ku wanci teu kahapus ku mangsa . . . . . . . . . .  . .
Sataun lilana di teundeun lain di palire tapi teu nyaho kumaha cara ngaleungitkeuna
Rasa nyeri nu kumanehna di ukir nu dididmitian kurasa cinta nu ngesian ati nu garing kurasa cinta
Mere rasa endah mimitina . . . .  .  ,mere jangji amis ti awalna di amparan guratan – guratan bagja dianggana  . . . . .  .
Teu nyangka bakal ngukir jadi pait tung – tungna
Sulaya ninggalkeun jajina miceun kuring didieu nyoranga
Di simpe peuting . . . . . . .  . . .


                                                                   Sumedang – 05 – Februari- 2010

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

PADARINGAN

RERENCANGAN

Simkuring

Foto saya
Sumedang, Jawa Barat, Indonesia
Sampurasun Salam pangwanoh kasadayana ... teupangkeun simkuring sibudak angon ti sumedang sanes agul ku payung butut sanes oces ku karung soek ngan ukur nyimpenan arsip kolot urang bahela teungarasa asa pangpinterna teu ngarasa asa pangnyundana... tpi ngaraos nyaah kana kasundaan nana bilih aya catur nu teu matut hapunteun da simkuring mah nuju di ajar Cag Pun Budak Angon Rampes