Kamis, 17 Februari 2011

Guratan Ati

Di mana aya rasa tresna nu bakal maturan kuring
Maturan simpe peuting jeung tiisna
Niisan di panas beurang jeung ngajemplingkeun dina gandengna
Nu teu serab ku kaleuwihan kuring tapi narima kakurnagan kuring

Di mana manggihan asih nu sajati nu moal cidra
Nu teu kudu di imutan amis mimitina
Tapi bakal mere warna nu endah engkena
Mere rasa cinta, Asih nu sajti .........

Sagara geus di lewatan
Gunung geus ditaekan
Lewi geus di kojayan
Leweng geus di babad

Nu kapanggih ukur cidra cinta
Nu kapanggih ukur kapeurih
Tilam kanyaah mimitina
Beak di hakan Wanci

Iraha kuring manggihan cinta sajati
Keur naympurna keun hirup kuring
Keur nyampurna keun iman kuring
Ya Rabb... Buakkeun jalan na ....

Ya Rahaman Timu keun kuring jeung anjeuna dina jalan nu ku anjeun di pikahareup
Ya Rahim Timu keun kuring jeung panyampurana hirup kuring
Dimana manehna nu bakal maturan kuring
Dimana manehna nu bakal jadi mak'mum kuring

Dimana isuk jaga ning geto manehna ngalahirkeun putra - putri keur kuring
Kalayan ati nu hening kalayan simpena peutng kuring menta ka anjeun
Kuring teu daya teu upaya ....
Ukur jeleman nu keur neang hiji Cinta nu dipikarido ku anjeun

Sumedang, 17- Februari - 2011

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

PADARINGAN

RERENCANGAN

Simkuring

Foto saya
Sumedang, Jawa Barat, Indonesia
Sampurasun Salam pangwanoh kasadayana ... teupangkeun simkuring sibudak angon ti sumedang sanes agul ku payung butut sanes oces ku karung soek ngan ukur nyimpenan arsip kolot urang bahela teungarasa asa pangpinterna teu ngarasa asa pangnyundana... tpi ngaraos nyaah kana kasundaan nana bilih aya catur nu teu matut hapunteun da simkuring mah nuju di ajar Cag Pun Budak Angon Rampes